Сигналите за замърсявания по – това обсъдиха отговорните институции у нас

...
Сигналите за замърсявания по – това обсъдиха отговорните институции у нас
Коментари Харесай

Представители на 3 министерства и доц. Кунчев обсъдиха сигналите за замърсявания по Южното Черноморие

Сигналите за замърсявания  по – това разискаха виновните институции у нас в постройката на Министерството на туризма.

От туристическото министерство обявиха, че се реализира непрекъснат надзор на плажовете и че се правят инспекции, които ще продължат и след сезона. От пресцентъра на ведомството прибавят, че институциите водят целенасочена държавна политика за даване на туристическия артикул и се следват ясни и точни правила за бистрота.

По време на днешната полемика е било решено до края на октомври да се обследват аргументите за замърсяванията на морската вода , в случай че има такива, да се обобщят аргументите и да се вземат ограничения за справяне и възстановяване на чистотата на морската вода и плажовете.

Всяка от страните в границите на своята подготвеност ще обследва казуса и ще вземе решение за възстановяване на чистотата като в края на октомври виновните министерства ще се съберат още веднъж да обобщят данните и резултатите.

Участие в срещата взеха представители на Министерството на туризма, Министерството на околната среда и водите, Министерството на районното развиване и благоустройството и основният държавен контрольор доцент Ангел Кунчев.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР